Hoe zorg jij voor jezelf? Weet je eigenlijk wel waar jouw hart sneller van gaat tikken? Wat is jouw doel waar je écht blij van wordt?

Speciaal voor jou heb ik een prachtig speelboek gemaakt. Nee, geen werkboek, maar een speelboek. Als jij je leven leuker wilt maken, makkelijker, speelser, dan doe je dit niet door harder te werken, maar door duidelijk te krijgen waar jij nou écht blij van wordt!

Dus geen saaie opdrachten of regels waar je je aan moet houden… Met dit speelboek kom je er door leuke oefeningen achter wat voor jou belangrijk is en hoe jij je focus kunt houden. Zo wordt jouw leven een stuk makkelijker!

Ik kwam erachter dat ik heel veel tijd besteed aan dingen die ik, als ik heel eerlijk ben, eigenlijk helemaal niet zo belangrijk vind. Met dit speelboek heb ik een paar hele goede tips gekregen die ik meteen kan gebruiken om weer aandacht te geven aan wat ik écht belangrijk vind. Daar wordt ik echt heel blij van.

– Simone

Bestel nu snel en simpel door een mail te sturen. Je krijgt dan binnen 24 uur jouw speelboek toegemaild.

Wat staat er allemaal in het Zorgen voor jezelf speelboek?

  • een manier om erachter te komen aan welk onderdeel van je leven je meer aandacht aan zou willen schenken
  • hoe je de dag kunt beginnen met zelfvertrouwen en zin
  • verschillende tips om wat speelsheid terug te brengen in je dagelijkse leven
  • een stappenplan om op een diepere laag te komen tot je drijfveren

Nu eens geen studiegids, coachingsmap of iets dergelijks maar een heus Zorgen voor Jezelf Speelboek. Heerlijk om met de oefeningen actief aan de slag te gaan en ze zijn zo easy toe te passen in je gewone dagelijkse leven. Denk dat ik er nog vaak naar terug zal grijpen voor een portie Me-Time. Bedankt Annemiek voor het faciliteren van mijn Speelsheid en Zelfzorg Tijd!

– Marjan