Leer jezelf echt kennen en voorkom een burn-out

Herken je dit?

 • Je wilt echt iedereen tevreden houden, van je partner tot de postbode. Steeds ben je bezig de meest perfecte versie van jezelf te zijn want je bent als de dood dat ze een keer ontdekken dat je niet die perfecte, vrolijke, lieve, sexy vrouw (of pakjesaanneemster) bent als dat je steeds doet voorkomen.
 • Je slaapt al een paar weken slecht, je hebt het gevoel dat iedereen op het werk iets van je verwacht en thuis blaf je je gezin af. Je voelt dat je op het randje van instorten staat, maar dat kan je je gewoon niet veroorloven! Want als jij instort, raak je misschien wel je baan kwijt, kan je de hypotheek niet meer kan betalen en hebben je kinderen geen eten meer. 
 • Als je heel eerlijk bent, weet je dat je richting een burn-out gaat. Maar je bent doodsbang voor wat anderen daarvan zullen vinden, omdat je dat eigenlijk een teken van zwakte vindt. Je bent bang dat ze zullen zeggen ‘dat is wel een makkelijk excuus’ en dat ze vinden dat je je erachter verschuilt. Dus je buffelt nog maar even door. Op je tandvlees.
 • Jij kunt alles en je zegt altijd ‘ja’. Je vindt alles leuk en je weet, het gaat veel sneller als jij het allemaal alleen doet. Helaas betekent dit dat je wéér moet overwerken om je taken af te krijgen en wring je je in alle bochten om informatie te vinden om jezelf even bij te spijkeren, Toegeven dat het niet gaat lukken doe je in ieder geval niet!
 • Normaal gesproken heb je een geheugen als een olifant en je probeert ook van iedereen alles te onthouden. Als je dan vergeet dat de moeder van je overbuurvrouw gisteren naar het ziekenhuis moest voor een kijkoperatie, voel je je een waardeloos mens. Je hebt niet eens een appje gestuurd om haar succes te wensen! Je was toch zo attent?
Stel je nou eens voor dat dit allemaal achter je ligt. Dat je deze rode vlaggen ver van tevoren ziet aankomen en dus kan omzeilen. Sterker nog, dat je ze niet eens meer tegenkomt!

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • minder bezig hoeft te zijn met hoe anderen jou zien, zodat je niet steeds zo op je tenen hoeft te lopen? Wat zou het je opleveren als je een beetje minder veeleisend naar jezelf kunt zijn?
 • ontdekt hoe je ervoor kunt zorgen dat je jezelf niet compleet verliest als het even wat minder gaat en dat je leert wat je kunt doen om te voorkomen dat je steeds verder afzwakt? Jezelf kunt toestaan om te voelen dat je instort?
 • zonder oordelen en zonder paniek naar je huidige situatie kunt kijken en vanuit daar kunt ontdekken wat er nu wél mogelijk is? Als je zo doorgaat komt die burn-out zeker, maar wat als er ook manieren zijn om het te voorkomen?
 • je de tijd kunt nemen om eerst te bedenken of je hier ruimte voor hebt, bewust gaat kiezen wat je aanpakt en je kan focussen op de juiste dingen? En dat je erop vertrouwt dat je niet minder bent als je ‘nee’ zegt?
 • weer wat meer kunt vertrouwen op je geheugen maar aan de andere kant ook wat vergevingsgezinder naar jezelf kunt zijn? En dat je je eigen verwachtingen niet verwart met andermans verwachtingen?

Ook voor jou is dit gewoon haalbaar!
Ik beloof je geen gouden bergen en geen stiekem-toch-het-ultieme-perfecte-droomleven. Ik beloof je wel dat je na het Grip-Op-Onrust-traject een stuk steviger in je schoenen staat en absoluut een stuk lekkerder in je vel.

In het Grip-Op-Onrust-Traject begeleid ik jou drie maanden. Concreet krijg je:
 • een uitgebreide startsessie om duidelijk te krijgen wat er ten grondslag ligt aan je spanning
 • vijf sessies bij mij in de praktijk in Amersfoort of online
 • superveel tools om jouw onrust op tijd te herkennen en tot rust te brengen
 • ongekend veel inzichten in jezelf en je relatie met de mensen om je heen
 • Bonus 1: e-book Grens in zicht met tips en tricks om snel je energie te herstellen
 • Bonus 2: drie ingesproken visualisaties en meditaties voor ontspanning en mentale kracht

Jouw resultaat na het traject:

 • Je durft steeds meer jij te zijn, ook zonder je automatische glimlach! En dan ontdek je dat je partner je nog steeds sexy en lief vindt zonder make-up en dat de postbode je niet minder vrolijk begroet als je een keer geen pakje wilt aannemen voor de buren 3 huizen verderop.
 • Je ontdekt dat wanneer het even wat minder gaat, dit niet betekent dat het niet meer te redden is. Je ontdekt hoe voorkomt dat je jezelf compleet verliest, je leert ermee omgaan dat niet iedere dag perfect gaat en je krijgt handvatten om weer beter te slapen.
 • Je leert op tijd op te merken hoe het met je gaat, zodat je actie kunt ondernemen, zonder je daarbij te laten beïnvloeden door wat anderen er misschien wel niet van kunnen vinden. Want het belangrijkste is jouw gezondheid en wat ervoor nodig is om die zo goed mogelijk te houden!
 • Je verspilt geen energie meer aan zaken die op dit moment niet bij je passen. Je durft te kiezen en je grenzen aan te geven zonder spijt of schuldgevoel.
 • Je bent liever voor jezelf en ontdekt dat anderen ook nog heel erg op je gesteld zijn als je een keer vergeet super attent te zijn. En laten we eerlijk zijn, jij blijft iemand die altijd aan anderen zal denken 😉

Kennismaking

Omdat we 3 maanden lang intensief samen gaan werken, is het natuurlijk super belangrijk dat we een klik hebben. Ook vind ik het belangrijk dat we allebei het gevoel hebben dat ik de aangewezen persoon ben om jou verder te helpen!

Voel jij aan alles dat het Grip-Op-Onrust-Traject precies is wat jij nu nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en beantwoord de intakevragen. We plannen dan een call in om kennis te maken.

Maar wie ben ik dan?

Vraag nu een kennismaking aan!

Ik ben Annemiek en als coach begeleid ik iedereen die onrust en spanning voelt, naar een onrustvrij leven.  

Ik heb zelf twee keer in een burn-out gezeten en ben ook nog twee keer overspannen geweest. (Daar zit een verschil in, geloof me ;-)) Ik ben dus ervaringsdeskundige.

Ik heb een post-HBO opleiding, een vervolgopleiding en verschillende trainingen gevolgd op het gebied van coachingmethodieken als NLP, systemisch werk, Transactionele Analyse en lichaamswerk. Allemaal interessante termen die jij snel weer mag vergeten. Maar dat je weet dat ik echt een stevige kennis en achtergrond heb in coaching.

Ik heb een aantal jaar mijn eigen praktijk gehad als edelsteentherapeute waarin ik mensen hielp hun energie weer in balans te brengen met edelsteenmassages, -leggingen en –analyses. Mijn kennis van edelsteentherapie neem ik dus ook nog eens mee.

Waar wacht je nog op? Waar twijfel je nog over?

Je kunt het nog wel even ‘volhouden’ maar laten we eerlijk zijn, hoe lang zeg je dat al tegen jezelf? Waarschijnlijk al veel te lang, en als je heel eerlijk bent ben je allang over je grens heen.

Als het Grip-Op-Onrust-Traject bij je resoneert,
plan dan in ieder geval een gratis kennismaking in!
Wat heb je te verliezen?