Leer jezelf kennen en voorkom een tweede burnout

Leer jezelf kennen en voorkom een tweede burnout!

Of derde, of vierde…

Persoonlijke ontwikkeling is spannend, eng, gek, onzeker, maar ook verhelderend, mooi, fijn en leuk. Het helpt je jezelf te snappen. En het geeft je nieuwe opties.

We gaan kijken naar waar je vandaan komt, wat je hebt meegenomen en wat je daar nu nog mee kunt of wilt. Ja, ook de vervelende dingen waar je liever niet meer aan denkt komen voorbij. Want hoe hard je ook je best doet om daar niet meer aan te denken, ze bepalen toch vaak een groot deel van je doen en laten. En dan kan je het maar beter aangaan, toch?

Je volgt bij mij een traject van vijf sessies plus één. Natuurlijk kun je altijd het traject uitbreiden. Maar over het algemeen hebben we met vijf sessies echt de kern te pakken. Je begrijpt waar je steeds weer tegenaan gelopen bent en hoe je dat nu anders kan aanpakken. Je kunt jezelf beter en rustiger verwoorden, je springt niet steeds weer in de verdediging en je neemt jezelf serieus.

De ‘plus één sessie’ is na drie maanden een gesprek om te kijken hoe het met je gaat, of je nog vragen hebt en om te kijken of ik nog wat voor je kan betekenen.

Zin in? Neem dan snel contact met me op!